Monday, September 23, 2013

Eid 2013

dah habis raya baru nak upload gamba raya hahahahha.
takpelah, for the sake of the memories :)

Eid 2013: 
1. stay at JB the day before raya with my youngest brother & mama. purposely for smayang raya. lps smayang raya straight balik singapore.
2. another brother faeez kena kerja (dah kerja mcm tu nak buat camno). eldest brother at in laws in Perlis.
3. tema tahun ni (biasalah dah raya mesti ada tema) - hijau & merah (1st raya), grey & pink (2nd raya), blue & brown (3rd raya). completed sampai raya ke3 phewww.
4. raya 1st & 2nd in Singapore, ptg raya ke2 terus balik to my in laws (in Pedas, n9).
5. tetiba ada dpt duit raya brunei tahun ni.
6. raya ke 3 ke rumah atuk hafdzuan di Kuala Pilah.
7. raya ke 4 sambung jalan raya sikit di kawasan sekitar & balik ke rumah dah. tamat raya.
8. raya ke 5 isnin aku dah naik keje kahkahkahhhh (sebab tak de cuti). hafdzuan cuti lagi ngeeeeeee.
9. tak amik byk gamba sebab malas kuarkan slr kahkahkah. nantilah beli compact camera jewww.












3 comments:

ashra said...

chumel gambo berempat...

ye betul..slr sangat menyusahkan bila da beranak pinak =p epoh dulu semangat masa aleesya,semua nak capture guna slr.tang aaron da lemau..sian si adik..haha..

raya singapore meriahkan.dorang pesen jalan reramai dari rumah ke rumah..jalan kaki je kadang...relax n enjoy..dgn sepupu sepapat.tapi aku ke sana dua tahun sekali je..ikut turn.kat singapore raya kedua da stat keje kalau jatuh raya on weekdays

btw,cantiknya umah belakang tu.artistik n =)

FrH said...

hehe yeee jln spore mmg meriah sbb jln ramai2, sbb tu aku kalau bole nk blk gak tiap2 thn hahaha.

Toto Hartadi. said...

blogs are cool and beautiful.

there may be little time for those who want to see http://newonlineshopping97.blogspot.com/